Pablo Piñones-Arce lägger av med fotbollen

Pablo Piñones-Arce lägger av med fotbollen

Pablo Piñones-Arce slutar med fotbollen

Efter att ha spelat i bland annat Venezia, Hammarby och Brommapojkarna tackar anfallaren för sig på fotbollsplanen för att istället satsa på en karriär utanför fotbollen.

Det har blivit många år för Pablo Piñones-Arce i svensk fotboll. Anfallaren skrev 2001 på för Hammarby och har sen dess spelat i den grönvita tröjan samt spenderat tid i Brommapojkarna och Öster. Det har även blivit spel i både Danmark och Italien för anfallaren men vid 34-års ålder har han bestämt sig för att lägga skorna på hyllan.

Brommapojkarna skriver på sin hemsida att spelaren tagit beslutet att lägga ner fotbollskarriären för att istället satsa på ett liv utanför arenorna.

”Tyvärr har Pablos kropp sagt ifrån om fortsatt fotbollsspel efter 16 framgångsrika år på högsta nivå i Sverige/Danmark. Vi önskar honom all lycka i framtiden och tackar för insatserna under alla dessa år”, skriver Brommapojkarna.

Piñones-Arce skriver själv via sitt Instagram-konto att han är tacksam för allt har lärt sig i sin karriär och för alla som stöttat honom.

– Många år har gått sen min debut i seniorfotbollen, många minnen har jag med mig, fantastiska människor har jag fått möjligheten att lära känna, fina och anrika klubbmärken har jag fått äran att bära på mitt bröst… Till alla människor som har följt mig, stöttat mig, till alla föreningar/klubbar som har trott på mig, tränare och spelare som jag haft äran att spela med… Ett Stort Jävla TACK, skriver han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply