Real Madrids Lucas Silva kan avsluta karriären

Real Madrids Lucas Silva kan avsluta karriären

Efter att ha upptäckt ett hjärtproblem

Det var när Lucas Silva skulle genomgå sin fyratimmars medicinska undersökning för att kunna gå över till Sporting Lissabon på lån som det upptäcktes att 23åringen har ett hjärtfel som kan tvinga honom att pensionera sig nu.

Real Madrids unge och lovande mittfältare Lucas Silva är bara 23 år och är precis återkommen från en säsongs utlåning i Marseille. Silva kom till Madrid från Cruzeiro för 14 miljoner euro i januari 2015, på ett kontrakt som sträcker sig fem och ett halvt år, och det blev totalt nio matcher under hans halva säsong i klubben. Under säsongen 2015-16 lånades brasilianaren ut till Marseille där han kom att spela sammanlagt 33 matcher, dock var enbart fåtalet med en plats i startelvan från start.

Madrid ville ännu en gång skicka ut den unge och livlige mittfältaren på lån och en deal med Sporting Lissabon koms överrens om under lördagsmorgonen skriver football-espana. Det handlade om ett säsongslångt lån med en möjlighet att göra affären permanent och spelaren reste till Portugal för att färdigställa affären. Men han lyckades inte ta sig igenom den medicinska undersökningen utan misslyckades. Det handlar om ett hjärtproblem som kan tvinga Silva att avsluta karriären och hänga upp skorna.

Silva blir då den senaste i raden av professionella atleter som har haft problem med hjärtat. Fabrice Muamba, som spelade i Bolton, var tvungen att hänga upp skorna efter att han fick en hjärtattack mitt under en match mellan Bolton och Tottenham, och spelaren var död i flera minuter innan sjukvårdsteamet lyckades rädda hans liv.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365