Jose Mourinho kan sälja åtta stycken Manchester Unitedspelare

Jose Mourinho kan sälja åtta stycken Manchester Unitedspelare
bet365

För att kunna finansiera Paul Pogbaflytten

Manchester United är jätteintresserade av att värva Paul Pogba från Juventus, mittfältaren som kostar ungefär 100 miljoner euro och för att kunna finansiera denna affär måste Mourinho sälja upp till åtta spelare.

Jose Mourinho är en av jättemånga tränare ute i den professionella fotbollsvärlden som är intresserade av att värva Juventus stjärnmittfältare Paul Pogba. Den 23årige mittfältaren är extremt eftertraktad och det är många som vill ha fransmannens underskrift. Manchester United med Mourinho i spetsen är en av de få klubbar som har möjlighet att lägga ut den summa som Juventus kräver för mittfältaren, 100 miljoner euro rättare exakt, men det kan komma med ett pris.

Mourinho sägs vara villig att sälja åtta stycken spelare för att kunna finansiera värvningen av Paul Pogba skriver The Sun. Unitedtränaren sägs vilja jobba med 22 stycken män i en kärngrupp. Pogba sägs komma att bli en stor del av Mourinhos revolution på Old Trafford, men det kräver att laget trimmas med såväl utlåningar som försäljningar.

– Jose har gjort det klart att han vill jobba med 22 nyckelspelare. Det betyder att upp till åtta spelare är på väg ut, skall en källa till United ha sagt enligt The Sun.

Spelare som Marcos Rojo, Morgan Schneiderlin och Bastian Schweinsteiger ligger risigt till efter att spelarna har gjort svaga insatser under säsongen. Adnan Januzaj var utlånad under förra året och det finns tveksamheter även kring Memphis Depay, Daley Blind och Juan Matas framtid.

United har redan gjort affärer med Pogbas agent Mino Raiola som även är agent till de båda United-förvärven Zlatan Ibrahimovic och Henrikh Mkhitaryan.

Pogba spelar ikväll final i EM 2016 i Frankrike tillsammans med sitt Frankrike och de tar sig an Portugal i ett rafflande möte.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply