Uppgifter: Manchester City vill sälja Eliaquim Mangala

Eliaquim Mangala kan återvända till Manchester City

Eliaquim Mangala kan lämna Manchester City i sommar

Enligt uppgifter till den brittiska tidningen The Times ska Manchester City vilja sälja Eliaquim Mangala i sommar, detta efter endast två säsonger på Etihad Stadium.

Eliaquim Mangala är den näst dyraste försvararen i fotbollshistorien, trots det har han blivit petad flertalet gånger under säsongen. Fransmannen har även vid ett par tillfällen till och med lämnats utanför truppen inför flertalet matcher. Nu skriver den brittiska tidningen The Times att Eastlands-klubben ska vara beredda att sälja försvararen då man inte alls är nöjd med 25-åringens insatser sen han kom från FC Porto sommaren 2014.

När Mangala kom till Manchester City betalade man en summa på hela 42 miljoner pund för att köpa loss spelaren men fransmannen har inte alls nått upp till förväntningarna, det är dock oklart om någon klubb är intresserad av att betala en summa i närheten av det som City gav för spelaren när han anslöt till klubben.

Flera spelare kan lämna Manchester City i sommar

Det är inte bara Eliaquim Mangala som kan komma att lämna Manchester City. Det har även pratats om att Wilfredo Caballero kan lämna Manchester City samtidigt som Ilkay Gündogan har valt att flytta till den ljusblåa klubben.

Som ersättare till Mangala ryktas Athletic Club-försvararen Aymeric Laporte ligga högst upp på listan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply