Pitroipa avgjorde sent för Rennes

Troyes har startat Ligue 1-säsongen på sämsta möjliga vis och låg inför kvällens match som delad jumbo med Nancy. Kvällens hemmamatch mot Rennes sågs på så sätt som en svår sådan, något som ändrades under kvällen.

Troyes började matchen avvaktande, men var trots det lag som tog ledningen i den 24:e minuten. Målet kom på nick från Benjamin Nivet. Målet kom som en överraskning för Rennes-spelarna och trots fortsatt bollinnehav från bortalaget lyckades Troyes även göra ett andra mål. Den första halvleken slutade chockartat 2-0.

Rennes-spelarna fick säkerligen ett par hårda ord i ryggen inför den andra halvleken, då de kom ut som ett helt nytt lag. De fick tidigt in ett mål genom Romain Alessandrini och kunde sedan bygga vidare på fransmannens mål.

Rennes vann till sist matchen med 2-3 efter ett sent avgörande från Jonathan Pitroipa. Troyes var nära, men räckte som så många gånger tidigare inte hela vägen. Rennes avancerar däremot till en sjundeplats i tabellen.