Phil Foden vill stanna i Man City – har förhoppningar inför nästa säsong

Phil Foden vill stanna i Man City – har förhoppningar inför nästa säsong

Phil Foden har under året blivit sedd som Europas hetaste talanger just nu, och detta i topplaget Manchester City. Många anser dock att för hans framtid och utveckling skulle han behöva en ny miljö, en klubb där han får spela mer kontinuerligt. Han pratade med Express Sport innan derbyt mot United och sa så här: – ”Jag vill spela derbyn, i en Champions League final i Istanbul – vilket jag tror jag kan. Jag vill spela för City i dom stora matcherna, jag vill spela för England.” Den 19 åriga killen har höga mål, men han är väl omtyckt av Pep Guardiola som till och med sagt att det är ingen chans att man säljer honom.

Han fortsätter även med att säga att han är nöjd med den miljön han är i just nu: – ”Jag är exalterad för framtiden så förhoppningsvis kan jag spela mer kontinuerligt nästa år. Jag är så intresserad av att se var det här slutar.” 

Denna säsongen har Foden totalt gjort 17 matcher för klubben, men 10 av dom har varit inhopp. Han har lyckats göra ett mål för a-laget, vilket var i Champions League mötet mot Schalke 04. 3 stycken har han lyckats göra i Under 21 Champions League, där har det även blivit två assister. Så han håller mer än U21 klass kan man lugnt säga.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply