Paul Pogba: ”Det första målet var galet”

Paul Pogba kunde inte dölja sin glädje efter sin fantastiska kväll på Juventus Stadium i 4-0 segern över Udinese. Den 19-åriga mittfältstalangen anlände under sommaren som bosman efter det att hans kontrakt med Manchester United löpt ut, och har fått en bra start i Italien.

Det första målet var galet, bara jag tänker på det,” log den franska mittfältaren, efter det att han stänkt in två läckra distansmål på lördagskvällen.

”Jag är mycket nöjd med det, men jag ska inte tänka vidare på det nu. Vi måste fokusera på att fortsätta arbeta och plocka upp poäng.”

Kommer jag att återvända till bänken? Det oroar mig inte, eftersom den som förtjänar det samt är i den bästa formen kommer att få spela. Tränaren kommer att fatta rätt beslut, som han alltid gör. Conte säger alltid att han vill att jag ska vara mer bestämd, säger Pogba som jämfördes med spelare som Frank Rikjaard och Patrick Vieira för sitt spel.

Är jag mer som Frank Rijkaard eller Patrick Vieira? Varken eller. Jag är Paul och jag vill bara bli bättre,” säger fransmannen som inte kunde besvara varför Sir Alex Ferguson beslutade sig för att släppa honom i somras.

Varför Sir Alex Ferguson lät mig lämna Manchester United? Det får du fråga honom om, för jag vet ingenting.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply