Pandev: ”Min röst var på Mourinho, men den gick till Del Bosque”

Napolis makedonske landslagskapten Goran Pandev går nu ut idag och bekräftar att det som Mourinho gått ut med tidigare i veckan om att han upplevt att röstningen var uppgjord. Mourinho har alltså sagt att han fått samtal från olika tränare och spelare om att de hade röstat på honom, men att det stått ett annat namn istället som röst.

Pandev går alltså ut nu och går på Mourinhos linje. Han påstår att han röstat på Real Madrid-tränaren men att det istället stått den spanske VM och EM-guldmakaren Vicente del Bosques namn som röst. FIFA har därefter gått ut och förnekat att det skulle vara några felaktigheter i omröstningen för världens bästa tränare. 

”Jag röstade på Mourinho,” säger Goran Pandev i en intervju med La Sexta Deportes, trots att listan FIFA publicerat indikerar på att han röstat på Del Bosque framför Roberto Mancini och Jurgen Klopp. ”Jag vet inte vad som hände där, men det är väldigt konstigt. Jag har berättat för Mourinho att jag röstat på honom, men jag vet inte vad som har hänt i efterhand.”

Mourinho slutade tvåa i omröstningen med 20%, där Del Bosque vann priset. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply