Katalanska tidningen Sport avslöjar Neymars framtid

För några dagar sedan hade Santos förberett ett nytt kontrakt till den stora stjärnan Neymar. Något som blir väldigt svårt att lyckas med.

Idag var det ingen mindre än Santosstjärnan som hamnade på första sidan på den katalanska tidningen Sport, som även avslöjade en del om brassens framtid. Enligt tidningen är det enda som fattas att Neymar går ut med det officiellt, att han kommer spela för Barcelona och det enda osäkra är om han kommer till Spanien sommar 2013 eller 2014, då efter VM i Brasilien.

Santos hade förberett ett nytt kontrakt till sin stora stjärna för att behålla honom till 2016, men enligt Sport har Neymar redan tackat nej. När han fick frågan varför han inte tänkte stanna svarade han enkelt: ”Jag vill ta ett längre steg i min karriär och utveckla min fotboll”.

”Man vet aldrig hur morgondagen ser ut. Det är svårt för mig att säga om jag inte kommer spela i Europa, eller och jag kommer göra det. Men det jag har i huvudet idag är att jag måste fullfölja mitt kontrakt med Santos som går ut den 13:e juli 2014. Det är mycket som händer nu, väldigt många klubbar som tar kontakt med min pappa, men det är en annan sak. Jag är fokuserad på jobbet jag har just nu och det jag har att göra. Det finns otroligt mycket spekulationer och rykten som går, och det är normalt för fotbollsspelare. Men som jag redan sagt förut säger jag det igen: Jag är lycklig i Santos”, avslutade Neymar.

Under senaste träningen med brasilianska landslaget spelade den priliminära startelvan mot bänkspelarna. Neymar fanns med bland spelarna som startar. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365