Palermo bekräftar – ute efter Baroš

Det har varit en tuff säsong för nästjumbon Palermo i Italien, och laget löper en stor risk att halka ner till Serie B. Något som ledningen hoppas undvika med hjälp av en värvning av anfallaren och Johan Elmanders lagkamrat i Galatasaray, Milan Baroš.

Parterna har ännu inte börjat förhandlingar om en övergång, men om man får tro Palermos sportchef Pietro Lo Monaco så kan affären mycket väl gå i hamn. Ett forwardstillskott som skulle vara speciellt välbehövligt efter att spelaren Abel Hernandez ådrog sig en allvarlig skada, och nu beräknas missa resten av säsongen för Serie A-klubben.

”Jag har inte varit i Istanbul för Baroš än”, säger Lo Monaco till Lega Calcio. ”Om övergången är klar? Nej, det är inte säkert, men han kan bli en Rosanero.”

Den tjeckiska 31-åringen lär dock vara lite ringrostig de första matcherna om affären går igenom. Han har nämligen inte spelat en tävlingsmatch sedan EM förra sommaren, men hans pålitliga sinne för mål och hans erfarenhet lär snabbt få honom i form igen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365