Milan: ’Vi förhandlar endast om Kaká’

Det rapporterades från Gazzetta dello Sport tidigare under fredagen att Milan var ute efter att värva in Kaká och Mario Balotelli. Nu dementerar Milan själva uppgifterna som länkat ihop klubben med den italienska anfallaren, men slår fast att man har stora förhoppningar om att genomföra värvningen av Kaká.

”Det är bara en förhandling som äger rum och det är om Kaká”, konstaterade vicepresidenten Adriano Galliani på fredagsmorgonen.

Siffrorna är svårt för honom, men vi kommer att ge det ett försök. Alla tre parter måste fungera bra och viljan finns. Kaka vill komma hit, vi vill signera honom och Real vill sälja men vi har alla problem när det gäller att balansera våra böcker.”

En lån-affär? Vi får se. Det finns en lönevägg i Italien som du inte får komma över nu – vi måste hitta en fantasifull lösning.”

Kaka spenderade sex fantastiska år i Milan innan han såldes till de spanska giganterna 2009 för närmare 70 miljoner euro.

Vår kärlek till Kaka har aldrig upphört, den kärleken bröts aldrig. Vi var tvungna att sälja honom på grund av de inblandade siffrorna, säger Galliani som även dementerade uppgifterna om att Mario Balotelli var ett mål på transfermarknaden. Han grusade även rapporterna om att Jose Mourinho skulle kunna komma till klubben till sommaren.


”Det finns inga samtal med Manchester City för Balotelli. Han är omöjlig. Vi frågade, men sprang iväg efter att fått höra vilket pris de efterfrågade. Mourinho? Fantasi.
 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply