Palermo allt närmre Serie B

Palermos katastrofala säsong har gjort så att man ligger under strecket. Vid en förlust idag samtidigt som Siena vinner mot Inter skulle göra dem till jumbo. Som hinder kom Atalanta från ingemansland på besök, men inte hjälpte det Palermo då man förlorade igen.

Atalanta skulle ta ledningen i andra halvlek. Nio minuter in i den sköt Radovanovic ett skott i ribban och på returen kunde Carmona enkelt nicka in 0-1. 17 minuter efter skulle även bortalaget avgöra matchen. Man stod för en fin kontring och German Denis kunde avsluta anfallet med bollen i nät.

Palermo skulle få ett reduceringsmål med sex minuter kvar ifrån Nelson, men det räckte inte för att få med sig en poäng. Mörkret fortsätter hos Palermo och inte mycket talar för att man ska klara sig kvar i Serie A.