“Özil lämna Arsenal för Bayern”

"Özil lämna Arsenal för Bayern"

Tyske mittfältslegenden tycker att Özil borde lämna Arsenal för Bayern München

Förre Chelsea och Bayern München-spelaren Michael Ballack tycker att Mesut Özil borde lämna London-klubben för en flytt till Tyskland. 40-årige Ballack hyllar Özil och säger att chanserna till en stor titel är mycket större hos Bayern än hos Arsenal.  

Mesut Özils kontrakt hos Arsenal går ut sommaren 2018. Tysken sägs, likt chilenaren Alexis Sanchez (kontrakt till juni 2018) ha haft långa diskussioner med klubben om ett nytt kontrakt, men ännu inte kommit överens om en ny deal. 28-åringen har ryktats till klubbar som Barcelona, Juventus, PSG och även Bayern, klubben som Ballack tycker är perfekt för Özil.

Mesut är en fantastisk spelare. Och utan tvekan den största stjärnan i Arsenal. Många klubbar vill ha honom, men vill han vinna stora titlar borde han gå till Bayern München, där har han större chanser till titlar än i Arsenal.” säger Ballack till SportBILD.

“Om man ser på övergångarna till och från England, Kina och mer, så är det bara en tidsfråga innan en klubb som Bayern börjar spendera mycket pengar på en stor transfer. Om man vill vara på toppen måste man ha de bästa spelarna. Özil kostar mycket, men han är en världsklass-spelare, och då måste man betala mycket.” avslutar Ballack.

Arsenal och Mesut Özil möter Bayern München redan nästa onsdag, i Champions League-åttondelens match 1 av 2. Arsenal inleder borta i Allianz Arena.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply