Vinn biljetter till Europa League finalen 2017 på Friends Arena! VIP-biljetter!

Vinn biljetter till Europa League finalen 2017 på Friends Arena! VIP-biljetter!

Vinn Europa League final biljetter

Vinna biljetter till Europa League finalen 2017 i Friends Arena, Stockholm? Här kan du Europa League final 2017 biljetter! Spelbolaget erbjuder alla en möjlighet att vinna biljetter till Europa League-finalen. OBS! Tävlingen har ställts in och istället så hänvisas du till tävlingen om att vinna biljetter till CL-finalen istället när du klickar på länkarna. Här kan du läsa mer om tävlingen =>

Vinn biljetter till Europa League-finalen

Spela på Europa League och Champions League så kan du vinna VIP-biljetter till EL-finalen 2017 i Friends Arena. Både Champions League och Europa League är tillbaka igen under nästa vecka!

CL och EL är två av världens tuffaste turneringar för klubblag är tillbaka igen och gör som vanligt att de kalla vinterdagarna blir lite lättare att uthärda framför TV:n. Spelbolaget passar på och drar till med ett erbjudande som du inte får missa. Nu erbjuder Spelbolaget alla som tänkt tippa på CL eller EL en chans att uppleva Europa League-finalen på plats i Friends Arena i Stockholm! Anmäl dig till tävlingen här!

Spelbolaget: Vinn 2 VIP-biljetter till Europa League finalen 2017!

Spelbolaget erbjuder en unik möjlighet att vinna en oförglömlig resa till Europa League-finalen 2017 i Friends Arena i Stockholm, Sverige!

Så här kan du vinna biljetter till Europa League finalen 2017

Tävla om ett VIP-paket till Europafinalen på Friends Arena. Var med Spelbolaget nu när det hettar till i Champions League åttondelsfinaler med matcherna PSG vs Barcelona, Real Madrid vs Napoli, Benfica vs Borussia Dortmund samt Europa League för din chans att vinna ett av två exklusiva VIP-paket (inkl 2 matchbiljetter) till Europafinalen på Friends Arena 24 Maj 2017.

Lägg ett live eller prematch-spel och få poäng för varje vunnet spel under Champions League och Europa League mellan 13 februari – 16 mars 2017. Du kan lätt följa din plats på leaderboarden!

Så här fungerar det:

1. Du måste anmäl dig till kampanjen här => för att delta
2. För att klättra på topplistan behöver du sedan samla poäng genom att spela på valfria matcher i Europa League och Europa League (både prematch och live) under kampanjperioden 13 februari – 16 mars 2017.

Topplistan beräknas med följande formel:

Satsat belopp (i EUR)
Ingen lägsta insats
X Antal evenemang på spelkupongen
Singel – Dubbel – Trippel – …
X Totalt odds för spelkupongen
Lägsta odds på 1,20

Ett räkneexempel: Du satsar 100 kr på en trippelkombination live med det totala oddset 5,50. Ditt resultat blir 10 (insatsen räknas i EUR) × 3 × 5,50 = 1650 – Dessa blir dina poäng för det spelet, om du vinner.

Tänk på att när du har anmält dig bidrar alla dina vinnande spel till topplistan, så ju fler spel du spelar desto fler poäng samlar du in till topplistan och ökar därmed din chans att klättra på topplistan. Alla poäng från dina vinnande spel läggs ihop.

Topplistan ser du här =>

Prislista – utöver VIP-biljetter så kan man vinna freebets upp till 5000 kr!

Utöver VIP-biljetter till Europa League-finalen som inkluderar två matchbiljetter, mat och dryck i Spelbolaget VIP-box så kan man vinna upp till 5000 kr i freebets.

  • Första pris: VIP-paket (inkl 2 matchbiljetter, mat och dryck i Spelbolagets VIP- box) till Europafinalen på Friends Arena 24 maj 2017.
  • Andra pris:VIP-paket (inkl 2 matchbiljetter, mat och dryck i Spelbolagets VIP- box) till Europafinalen på Friends Arena 24 maj 2017.
  • Tredje pris: 5000 kr i Freebet
  • Fjärde pris: 2500 kr i Freebet
  • Femte – tionde pris: 1000 kr i Freebet
  • Tionde – trettionde pris: 500 kr i Freebet

Biljetter till Europa League finalen 2017 – regler och villkor

OBS! Tävlingen har utgått och istället så hänvisas du till tävlingen om att vinna CL-biljetter istället när du klickar på länkarna.

  • Du måste anmäla dig till kampanjen för att vara behörig att tävla om ett av två VIP-paket till Europafinalen i Stockholm den 24 maj 2017.
  • Endast vinnande spel på spelkuponger med odds på minst 1,20 räknas i kampanjen. Erbjudandet gäller alla spel på Champions League och Europa League under kampanjperioden 13 feb-16 mars och (inklusive spel via mobilen)
  • Cash-in-spel bidrar inte till kampanjens topplista
  • Om två spelare har samma antal poäng på topplistan, vinner den spelare som har flest vinnande spel. Om två spelare har samma antal spel vinner den spelare som har det vinnande spelet med det högsta oddset under omgången.
  • Topplistan uppdateras senast kl. 18:00 varje dag (måndag-fredag) under kampanjen.
  • Paketresan till evenemanget får inte överlåtas och kan inte lösas in mot kontanter.
  • Varje spelare kan endast vinna en paketresa till Europafinalen i Stockholm 24 Maj 2017.
  • För att tävla måste du vara minst 18 år. Vinnarna meddelas via e-post eller telefon efter tävlingsperiodens slut.
  • Freebet krediteras inom 72 timmar efter tävlingens slut.
  • Spelbolaget kontaktar vinnarna och administrerar priset.
  • Denna aktivitet är inte sponsrad av, administrerad av, organiserad av eller på annat sätt associerad till UEFA.
  • Spelbolaget har rätt att när som helst ändra- eller ställa in den här kampanjen.
  • Spelbolagets generella regler och villkor tillämpas under hela den här kampanjen.

Läs mer om erbjudandet här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply