Så startar Sverige mot Ryssland

Sveriges elva mot Ryssland är offentliggjord

Erik Hamrén bjuder på en del överraskningar i Sveriges startelva mot Ryssland, bland annat får vi bevittna ett formationsbyte. 

Sverige har med framgång ställt upp med en 4-4-2-formation de senaste landskamperna, nu stuvar förbundskapten Erik Hamrén om i Sveriges trupp mot Ryssland, och det rejält. För att stänga mittfältet har Hamrén istället valt en 4-5-1-formation, som innebär att anfallaren Marcus Berg är en av spelarna som får inleda matchen från bänken.

Zengin petas från startelvan

En annan spelare som varit given i de senaste kvalmatcherna, och som dessutom visat fin form i klubblaget Trabzonspor är Erkan Zengin. Som ställs åt sidan till förmån för Red Bull Leipzig-mittfältaren Emil Forsberg. In i elvan kliver dessutom mittfältsduon Pontus Wernbloom och Jimmy Durmaz, som tillsammans med Forsberg och Sebastian Larsson ska se till att stänga ytorna för Ryssland.

Sveriges startelva mot Ryssland

Andreas Isaksson – Pierre Bengtsson, Mikael Antonsson, Andreas Granqvist, Martin Olsson – Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Pontus Wernbloom, Jimmy Durmaz, Emil Forsberg – Zlatan Ibrahimovic.

Sveriges är nästan klar vid vinst mot Ryssland

Vinst ikväll och Sverige tar ett stort steg närmare en plats i 2016-års EM-slutspel i Frankrike.

 EM-kval – Grupp G SM Poäng
Austria  Österrike 6 16
Sweden  Sverige 6 12
Russia  Ryssland 6 8
Montenegro  Montenegro 6 5
Liechtenstein  Liechtenstein 6 5
Moldova  Moldavien 6 2

Ryssland vs Sverige – odds vid vinst/oavgjort för Sverige

Här är ett par bra odds-erbjudande för dig som vill krydda till kvällens matchen. Paddy Power erbjuder alla nya kunder  6 i odds vid en svensk seger eller oavgjort.  Paddy Power kommer att fortsätta erbjuda generöst boostade odds-erbjudanden under hela året – deras erbjudande inför Ryssland-Sveriges drabbning i Moskva är riktigt generöst! Unibet ger 5 i odds vid vinst för Sverige!

 6 i ODDS om SVERIGE vinner / kryssar mot RYSSLAND!
Ta del av erbjudandet här!

Sveriges spelschema & resultat  i EM-kval 2016

Här kan du se komplett spelschema för Sverige i EM-kvalet 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply