LISTA: Topp tio mest spännande lånen

Topp tio hetaste lånen

Vi fick i vanlig ordning bevittna flera galna övergångar under sommarens transferfönster, en del med enormt stora summor inblandade. Vad sägs exempelvis om Kevin De Bruyne till Manchester City för över 700 miljoner kronor? Eller doldisen Anthony Martials övergång till Manchester United för närmare 500 miljoner? Men alla affärer innebär inte alltid permanenta flyttar för höga övergångssummor, utan vissa spelare lånas bara ut. Silly Season Sverige har listat de tio mest spännande lånen under sommarens övergångsfönster.

Högst värderade lånespelarna

Ta er även gärna en titt på några av våra andra populära listor, några vi kan tipsa om är bästa matcherna under landslagsuppehållettopp tio dyraste övergångarna i Premier League och fem saker United-fansen bör veta om Anthony Martial. Trevlig läsning!

10: Stephan El Shaarawy – Monaco

BB150822ZF004

Milan har rustat starkt inför den här säsongen och en av spelarna som tillfälligt fick flytta på sig är den talangfulle kantspringaren Stephan El Shaarawy. Som haft allt svårare att ta en plats i laget sedan genombrottet för några år sedan. Italienarens talang är det nog dock inga som tvivlar över och hittar han tillbaka till storformen kommer Monaco få stor nytta av honom den här säsongen. 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply