bet365

Agenten bekräftar – Bony går till Man City

Under den senaste tiden har Manchester City varit tvungna att spela med James Milner som anfallare på grund av skador på deras renodlade anfallsalternativ. Sergio Agüero, Edin Dzeko och Stefan Jovetic har gått skadade från och till under hela hösten. I ett par veckors tid har ryktet om en flytt för Wilfried Bony till Manchester City intensifierats för varje dag. Nu bekräftar spelarens agent själv att en flytt blir av.

– Ja, det ser ut som det blir av. Förhandlingarna är fortfarande i full gång men vi hoppas på att det är över mycket snart, sade hans agent Francis Kacou enligt Sky Sports.

Bony befinner sig för tillfället i Afrika för att spela African Cup of Nations för sitt Elfenbenskusten. En affär väntas bli offentliggjord för drygt 330 miljoner kronor innan mästerskapets början.

För att möta Financial Fair Plays regelvärk är Man City bundna att sälja spelare för en större summa. I Bony-vevan väntas även Alvaro Negredos flytt till Valencia bli permanent, en affär som väntas kosta Valencia cirka 300 miljoner kronor enligt Daily Mail.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply