Östberg: ”Det är en klubb som man alltid har velat slå”

Efter fiaskostarten på säsongen för Djurgårdens del, så har det slutligen börjat vända för 08-klubben. Två raka vinster i hemmamatcherna mot Malmö FF och Halmstads BK följdes upp med ett oavgjort resultat i bortaderbyt mot AIK på Friends Arena. Under morgondagen är det återigen dags för en ny match för DIF på Friends – då man ställs emot IFK Göteborg i finalen utav den Svenska Cupen. 

En spelare som varit med när det blåst tungt, men samtidigt nu varit med på vändningen är mittbacken Mattias Östberg, som har ett förflutet i såväl GAIS som BK Häcken. Med andra ord blir det lite personliga derbykänslor inför finalen för den erfarne Östberg – som inte riktigt vet hur morgondagens antagonister kommer att köra för sorts taktik.

”Jag vet inte riktigt men jag antar att de backar hem och vill att vi ska göra misstag som de kan ställa om på. De provade en annan taktik förra året och det funkade inte så nu har de gått tillbaka till något som de är väldigt vassa på och det är väl inte så konstigt. Vi vet hur vi ska stoppa dem, eller i alla fall hur vi har tänkt att vi ska göra det.”, säger Mattias Östberg till Djurgårdens officielal hemsida, dif.se.

”Det är en klubb som man alltid har velat slå och det ligger väl kvar lite i en, det gör det.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply