Zidane: ”Bale är bra nog för Real Madrid”

Real Madrid-legendaren Zinedine Zidane, numera sportchef i klubben, har förtroende för Tottenham-stjärnan Gareth Bale. Den 23-årige walesaren har haft en fantastisk säsong med bland annat 31 mål för klubb- och landslag.

Bale stod som vinnare både när spelarna (Professional Footballers Association) och journalisterna (Football Writers Association) röstade fram årets spelare i Premier League. Nu när det står klart att Spurs missar Champions League-spel nästa säsong ökar förstås transferryktena kring Bale.

Zidane, som själv spelade för Real Madrid åren 2001-2006, jämför Bale med Cristiano Ronaldo och Lionel Messi och hävdar att walesaren absolut är tillräckligt bra för att spela i huvudstadsklubben.

– Han är väldigt snabb, skicklig och spännande, berättar Zidane för Sky Sports. Naturligtvis kan alla sådana talangfulla spelare komma till Real Madrid. Är han tillräckligt bra för Real Madrid? Självklart. Han är mer än tillräckligt bra för att spela för Real Madrid.

– Bortsett från Ronaldo och Messi, är han den spelare som imponerat mest på mig i hela världen. Han är outstanding, fortsätter Zidane.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365