Örgryte upp på förstaplats efter skrällvinst

bet365

Den första omgången av grupp fyra slutade med en stor skräll i Halmstad BK:s bortaseger mot favorittippade AIK, en seger som i den andra omgången överträffades av en ny förlust från AIK:s sida.

Klassiska Örgryte IS gick in som en ”underdog” i detta gruppspel, men har med en fin offensiv fotboll och ständiga bravader framåt gått rakt in i ett flertal partiska supportrars hjärtan. Dagens skrällseger mot AIK med 4-1 var inget undantag och befäster Örgrytes ledning efter premiärvinsten mot svårbedömda Syrianska.

Mest intresant är kanske ändå AIK:s chockstart på tävlingsåret, då de liksom idag förlorade i den första omgången med uddamålet mot halläningarna från Halmstad. HBK som imponerade mot AIK lyckades dock inte förvalta sina lägen mot Syrianska och åkte på plumpen efter ett sent mål signerat Syrianskas Sebastian Svärd.

I den avslutande omgången spelar Halmstad BK och Örgryte IS en helt avgörande match, där ÖIS har övertaget från start. Syrianska kan dock också blanda sig i kampen om den enda slutspelsplatsen, men måste först rubba AIK.

Sammanfattningsvis ser det ut att gå mot en stor skräll i grupp fyra, där AIK är borta från slutspel. 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365