Olympiakos chanslösa mot Levante

Olympiakos hade en tuff grupp i Champions League där man kom trea i gruppen bakom Schalke och Arsenal. Man lottades mot Helsingborgs motståndare i gruppen, Levante, som skulle visa sig vara grymma mot grekerna hemma i Valencia. Showen var stor när man i princip säkrade avancemanget.

Redan efter tio minuter stod det 1-0. Pedro Rios samlade upp Barkeros pass, höll sig ifrån försvararen och avslutade kallt. 18 minuter senare var det matchavgörande skedet kommen. Abdoun visades rött kort för Olympiakos och därför var matchen i princip körd, men Levante ångade på trots att Martins missade efterföljande straffspark.

Fem minuter innan vilan fick man dock revansch från 11 meter. Barkero klev fram och satt tvåan med sin stora rutin. 2-0 i halvtid och nu var det bara att hålla nere siffrorna för gästerna från Aten.

Man klarade bara 11 minuter innan det var dags igen. Obafemi Martins kom förbi försvaret innan han chippade bollen elegant över utrusande Megyeri. Olympiakos hade verkligen ingen chans efter Abdouns röda kort.

Nu väntar en oerhört tuff retur i Grekland, men om något lag kan överraska hemma, så är det Olympiakos.