Ohotad seger för Juventus

Juventus har blandat och gett på sistone. Efter en förlust mot Napoli och haltande spel i ligan, så har ett frågetecken satts. Vad gör man då? Jo man går ut och visar vilka som bestämmer. 

”Den gamla damen” tog snabbt kontrollen mot Udinese. Hemmalaget hade inte en enda vass chans i första halvlek. Juve, hänförda av Giovinco, gick ut för att vinna. När vinnarmentalitet mixas med kvalité, så blir ett lag väldigt svårslaget. 

Giovinco fick bollen felvänd utanför straffområdet och vände snyggt bort sin försvarare. Sedan vinklades bollen, i silkeslen känsla, in i bottre delen av målburen. Magnifik prestation för 1-0. ”Atommyran” fortsatte sedan vara enormt spelsugen. Han jobbade fram en hörna, som skapade en kaosartad situation. En situation som Llorente tog vara på. 2-0 och Juve såg riktigt stabilt ut.

I andra kontrollerades bollen av de serieledande Turin-laget. Inte nog med det, så fungerade försvarsspelet riktigt bra. När en spelare som Di Natale inte kommer till avslut, så kan man höja betygen lite extra.

Matchen slutade 2-0 till slut, och därmed har Juve 8 poängs försprång ner till Roma.  

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply