OFFICIELLT: Thomas Dennerby tar över Hammarby

Inför säsongen hade Hammarby som mål att vara med i toppstriden av Superettan. Men med 15 återstående omgångar ligger klubben nio poäng från allsvenskt kval. Därför väljer de att säga upp Gregg Berhalter i förtid och ersätta honom med Thomas Dennerby.

Gregg har fått ordning på vårt defensiva spel och fått en god disciplin i truppen. Men tyvärr har vi inte fått tillräckligt bra utdelning i offensiven. Därför väljer vi att avsluta samarbetet med Gregg. Vi anser att vi behöver få in en ny kraft och ny röst i laget, och vårt val har fallit på Thomas Dennerby. Han har erfarenheten och tryggheten och är en erkänt god lagbyggare. Vi tror att Thomas med sin bakgrund kommer att tillföra mycket.” säger Kent Hertzell, Hammarby Fotbolls ordförande, till klubbens hemsida.

Den förre förbundskaptenen spelade själv i Hammarby under åren 1977-1985 och assisterade tränaren Sören Cratz under guldåret 2001. Dennerbys kontrakt sträcker sig under hela säsongen med möjlighet till förlängning ytterligare ett år. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365