bet365

Officiellt: O’Neil byter London-klubb

Den 30-årige mittfältaren Gary O’Neil var med i det Portsmouth som Harry Redknapp flyttade upp till Premier League säsongen 2002/2003. Nu återförenas O’Neil och Redknapp efter det att den förre West Ham-spelaren valt att tacka nej till en kontraktsförlängning i sin gamla klubb.

Därmed ansluter engelsmannen på fri transfer till Redknapps nuvarande klubb, Queens Park Rangers, som hamnade sist i Premier League förra säsongen och därför tvingas börja om i den nästhögsta ligan, Championship.

O’Neil spenderade sammanlagt tre säsonger i West Ham, varav två i Premier League. Under den perioden samlade han på sig 44 ligamatcher, men det var uppenbarligen inte tillräckligt. Nu har han sökt sig till QPR i hopp om att få mer speltid. Kontraktet som 30-åringen skrivit på sträcker sig över ett år.

– Gary är en bra spelare och ett bra proffs. Han erbjöds ett nytt kontrakt i West Ham men han bestämde att han ville komma hit eftersom han kanske känner att han får mer speltid i QPR, berättade Redknapp för klubbens officiella hemsida efter att övergången blivit klar.

– Självklart känner jag Harry väl och han var en stor faktor i att jag kom hit, berättade O’Neil efter flytten till Loftus Road. Säsongen när vi flyttades upp under hans ledning i Portsmouth var fantastisk.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply