Officiellt: Nytt avtal för Leverkusens kapten

Bayer Leverkusen ligger inför helgens omgång på en fin tredjeplats och ser ut att vandra mot en plats i Champions League till nästa säsong. Nu har kaptenen fattat beslutat att signera ett nytt avtal med Bundesliga-klubben, som bekräftat nyheten på den officiella hemsidan.

”Hittills har jag gått igenom en spännande och framgångsrik karriär med den här klubben.” säger Rolfes till klubbens officiella hemsida.

”Men för mig handlar det om vad vi gör i framtiden, under de kommande två säsongerna. Här i Bayer Leverkusen har kontinuitet varit en viss faktor. Det här laget har utvecklats steg för steg och det finns en stor blandning av erfarna spelare och kommande storstjärnor.

”Jag skulle vilja att ytterligare kunna bidra till laget, och jag är positivt till att vi kommer att kunna vara framgångsrika i många år framöver.”

Mittfältaren Simon Rolfes anslöt till klubben redan 2005 och har spelat 291 matcher hittills i klubbens färger, med 39 mål som facit. Nu blir han alltså kvar ytterligare ett par matcher, med det nya kontraktet som sträcker sig till 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply