Officiellt: Milan värvar Gustavo Gomez

Officiellt: Milan värvar Gustavo Gomez
bet365

Värvat från Lanus

Milan väljer att förstärka backlinjen inför kommande säsong. Man bekräftar på sin officiella hemsida att man har plockat in mittbacken Gustavo Gomez från Club Atletico Lanus.

Milan hade en svag säsong i Serie A 2015/2016 och slutade på plats sju i tabellen. För att se till att den kommande säsongen blir bättre vill man förstärka den nuvarande spelartruppen. Man har redan plockat in Gianluca Lapadula från Pescara. Nu har man värvat en till spelare.

Spelaren det handlar om den här gången är Gustavo GomezMilan bekräftar på sin officiella hemsida att man lockat till sig mittbacken från argentinska Club Atletico Lanus.

– AC Milan har suttit i möte med ett stort proffs och vill välkomna honom till klubben. Paraguayanen Gustavo Gomez, regerande mästare i Argentina med Club Atletico Lanus, har skrivit på ett kontrakt med vår klubb till och med 30 juni 2021, skriver Milan på sin hemsida.

Gomez kom till Lanus under sommaren 2014, efter att ha lämnat Libertad i hemlandet. 23-åringen var uttagen i Paraguays trupp till Copa America 2016, där han startade samtliga matcher för sin nation.

Jagar flera spelare

Samtidigt som Milan har plockat in Gomez så talas det även om att man är på jakt efter flera andra spelare. Bland annat har det ryktats om att Milanoklubben jagar Jesus Navas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply