Så länge får Manchester United vänta på Paul Pogba

Ingen Pogba-värvning än för Manchester United

Paul Pogba ser ut att bli en Manchester United-spelare under det pågående transferfönstret. Men än så länge får United-fansen vänta på att Juventus får in en ersättare till fransmannen. 

Sommarens stora följetong har utan varit Paul Pogba och hans troliga flytt till Manchester United. Till er som fått nog av den har vi tyvärr inte några goda nyheter; affären kommer inte bli klar än. Enligt engelska Daily Star har Juventus just nu fullt upp med att försöka få in en ersättare till mittfältsstjärnan och klubben kommer därför inte släppa Pogba förrän ersättaren är klar.

PSG-stjärnan möjligt mål

Juventus har redan förstärkt sitt mittfält med Romas Miralem Pjanic, men ska vilja ha in en spelare till för att ersätta sin guldklimp. En av de spelare som kopplats ihop mest med klubben är Paris Saint-Germains mittfältsankare Blaise Matuidi, och enligt uppgifter har Turinklubben redan lagt ett bud på fransmannen. Dessutom har spelare som Nemanja Matic och Axel Witsel kopplats ihop med Serie A-giganten.

Med andra ord: En mittfältare in till Juventus och United-fansen kan allra troligast räkna in Paul Pogba som deras spelare.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply