Juventus och Milan slåss om Leandro Paredes

Juventus och Milan slåss om Leandro Paredes

Jagar Romas mittfältare

Roma kan vara på väg att sälja Leandro Paredes. Båda Juventus och Milan jagar mittfältaren, uppger Fotbolltransfers.

Det händer mycket kring Roma för tillfället. Under veckan blev det klart att klubben värvar Mohamed Salah, och idag talas det om att Thomas Vermaelen närmar sig Roma. Nu verkar ytterligare en övergång vara på gång i Romklubben, men den här gången ser man ut att sälja en spelare. Enligt Fotbolltransfers vill både Juventus och Milan värva Leandro Paredes. Samtidigt påstås Roma vara öppna till att släppa spelaren för cirka 15 miljoner euro. För de pengarna vill man istället plocka in antingen Amadou DiawaraBologna, eller Youri TielemansAnderlecht.

Paredes har tillhört Roma sedan juni 2015, men var under den senaste säsongen utlånad till Serie A-kollegan Empoli. Där gjorde han två mål på 28 matcher för klubben. 22-åringen har tidigare även spelat för Boca Juniors i hemlandet Argentina.

Jobbar på flera övergångar

Även om mycket har hänt i Roma under den senaste tiden verkar klubbledningen inte var helt nöjd. Enligt uppgifter jobbar man på att få till flera övergångar under en snar framtid. Bland annat har det talats om att föreningen jagar Samir Nasri och att man också är intresserad av Victor Nilsson Lindelöf.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply