Officiellt: Man United förlänger med Ferdinand

Det har spekulerats en tid om att Rio Ferdinand skulle vara på väg att förlänga sitt kontrakt med Manchester United. Nu står det klart att så också är fallet, efter att Premier League-mästarna officiellt meddelat på hemsidan att försvararen skrivit på ett nytt säsongslångt avtal. Det betyder att Ferdinand nu kan se fram mot sin tolfte säsong som United-spelare.

”Jag är glad över att ha tecknat ett nytt kontrakt. Vem skulle inte vilja spela i det här fantastiska laget framför 76.000 fans varje vecka? Det har varit en otrolig resa och jag är glad att den kommer att fortsätta. Jag kan nu helt koncentrera mig på min klubbkarriär som har fungerat bra för mig under de senaste åren,” säger försvararen som tidigare meddelat att han slutar i landslaget.

David Moyes sade: ”Det är uppenbart för alla  att Rio har haft en av sina bästa säsonger med klubben och jag tror även att man utifrån kan se hur stor karaktär Rio är runt omklädningsrummet, så jag är glad att han har tecknat ett nytt kontrakt. Jag ser fram emot att arbeta med honom,” säger den nye managern David Moyes till hemsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply