Officiellt: Malmö FF värvar Johan Hammar

bet365

Mittbacken Johan Hammar lämnade Malmö FF under 2010 för att testa sina vingar i Everton. Me nu sluts cirkeln när den 19-årige försvararen officiellt skrivit på för spel med den allsvenska klubben, som bekräftar nyförvärvet på den officiella hemsidan.

”Vi ser en lovande och välutbildad spelare i Johan. Han har blivit utbildad i MFFs ungdomslag och utvecklingen har sedan fortsatt i Everton. Han har alla attributen som krävs för en modern centerback. Han är lång, bra på huvudet men har också fina fötter vilket även gör honom till en tillgång i det offensiva spelet. En väldigt klok spelare! Det ska bli spännande att följa hans utveckling,” berättar Malmö FFs sportchef Per Ågren för klubbens hemsida.

”Det är kul att en spelare ifrån våra egna led väljer att återvända hem. Johan har potentiell till att bli en framgångsrik mittback i Malmö FF. Han är högerfotad och har dessutom offensiva kvalitéer vilket gör Johan ännu mer spännande. Vi ser att Johan är en skolad spelare och nu gäller det för honom att ta nästa steg in i seniorsammanhang,” säger tränaren Rikard Norling om spelaren som under våren provtränat vid två tillfällen med klubben.

Kontraktet börjar gälla den 1.a juli och sträcker sig över resten av året.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply