Officiellt: Kristinn Steindórsson till GIF Sundsvall

Officiellt: Kristinn Steindórsson till GIF Sundsvall

Kristinn Steindórsson åter till Allsvenskan

GIF Sundsvall skriver kontrakt med Kristinn Steindórsson, det bekräftade klubben på sin hemsida under onsdagen. Steindórsson värvas från MLS-klubben Columbus Crew.

Kristinn Steindórsson kommer tillbaka till Allsvenskan och är klar för spel för GIF Sundsvall. Förra året lämnade islänngen Halmstads BK för spel i den amerikanska fotbollsligan men efter en ettårig sejour på andra sidan Atlanten vänder islänningen hem och 25-åringen har nu skrivit på ett treårsavtal med klubben.

 

– Det känns jättebra att det är klart med GIF Sundsvall och jag ser fram emot den kommande säsongen. Jag fick en väldigt positiv bild av GIF Sundsvall redan från första början då jag pratade med tränarna och om deras tankar kring min roll, säger Steindórsson till hemsidan.

– Mina förhoppningar inför den kommande säsongen är att etablera min roll och bidra till laget och förhoppningsvis kan vi göra det bättre än den gångna säsongen. Personligen vill jag också visa upp mig inför kommande EM och vara med i truppen för det isländska landslaget, fortsätter han.

Släpper duo inför nästa säsong

För drygt en månad sen stod det klart att GIF Sundsvall gjorde sig av med spelare. Det var Leo Englund och Robert Hammarstedt som lämnade för spel på annat håll och nu har man alltså värvat in Kristinn Steindórsson för att förstärka truppen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply