Officiellt: Joe Gomez klar för Liverpool

Premier League-klubbens fjärde nyförvärv i sommar

Liverpool fortsätter att förstärka i juni månad. Nu har klubben officiellt presenterat nyförvärv nummer fyra på sin hemsida. Joe Gomez ansluter från Charlton på ett femårskontrakt.

Nu står det klart vem som blir Liverpools fjärde nyförvärv den här sommaren. Den lovande försvararen från Charlton, som spelade 21 matcher för klubben i Championship förra säsongen, har idag officiellt presenterats av Premier League-sexan på deras hemsida. Joe Gomez, som U19-landslagsmannen heter, har skrivit på ett femårskontrakt med storklubben. Prislappen beräknas ligga på 3,5 miljoner pund för backen.

”En dröm som gått i uppfyllelse”

Den blott 18-årige försvararen som är nyttig som mittback eller på en central position, berättar för klubbens hemsida hur det känns att var klar för storklubben.
— Det är en dröm som slagit in. Det är lite overkligt och det har inte riktigt slagit mig än. Nu surrar jag men jag är så exalterad över att få komma igång.
— Klubben har en fantastisk historia och är en bra klubb, det är en som jag alltid har följt från det att jag var ung. Den typ av fotboll och de toppspelare som finns är var på sätt och vis det jag vill gå till för att lära mig och bli bättre på att spela fotboll. Det var ett lätt beslut.

I och med den slutförda övergången gör han nu de andra tre nyförvärven, James Milner från Manchester City, Danny Ings från Burnley och målvakten Adam Bogdan från Bolton, sällskap som senaste tillskotten till nästa säsong Premier League-klubb.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply