Officiellt: Ilkay Gündogan förlänger med Borussia Dortmund

bet365

Glädjebesked för storklubben – han förlänger kontraktet

Borussia Dortmund har tappat en palts i Europacupspelet och managern Jürgen Klopp. Nu kommer dock positiva nyheter. Mittfältaren Ilkay Gündogan har kritat på ett nytt kontrakt med den tyska storklubben.

Många har förväntat sig att den tyske landslagsmittfältaren Ilkay Gündogan skulle packa sina väskor och lämna Borussia Dortmund i sommar. Nu kommer dock en kanske något överraskande nyhet. Det står nämligen klart på onsdagen att den eftertraktade stjärnan har förlängt sitt kontrakt med klubben.

Kontrakt till sommaren 2017

Borussia Dortmund bekräftar nyheten på sin officiella hemsida och den lovande spelaren står nu under ett avtal som håller honom i laget till sommaren 2017.
— Den första dagen av försäsongen är över och det är riktigt kul att få arbeta med tränarna och lagkamraterna. Jag är glad över att vi äntligen har fått klarhet och att jag nu kan fortsätta spela för Borussia Dortmund. Från med nu riktar jag enbart mitt fokus på förberedelser, i augusti vill vi äntligen ha full attack igen, säger stjärnan till klubbens officiella hemsida.

”Glad över att han stannar”

Och även sportdirektören uttryckte sin glädje över att stjärnan, efter många om och men, bestämt sig för att stanna.
— Vi är glada över att Ilkay kommer att fortsätta spela för Borussia Dortmund. Jag är övertygad om att det kommer att spela sin roll i det BVB som ska nå sina sportsliga mål, säger sportdirektören Michael Zorc.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365