Agenten förnekar: ”förhandlar inte med Barcelona”

Oklart om Arda Turans framtid

Under de senaste dagarna har det gått flertalet rykten om att Arda Turan ska vara på väg till Barcelona, något som hans agent nu dementerar.

Barcelonabaserad press har under den senaste veckan gått ut med uppgifter om att Arda Turan ska vara nära en flytt till Barcelona. Turken ska vara en av de spelare som Josep Bartomeu ska ha använt sig för att vinna röster i det kommande presidentvalet i den katalanska klubben. Spelaren har själv bekräftat att han inte kommer att spela i Atlético Madrid nästkommande säsong men än har inte uttalande gjorts om Barcelona, i alla fall inte av spelaren själv. FC Barcelona har under en längre tid varit intresserade av den turkiske landslagsmittfältaren och enligt bland annat Mundo Deportivo och Diario Sport ska en värvning av spelaren vara nära då förhandligarna ska vara långt gångna mellan parterna.

Förnekas av agenten

Spelaren själv skrev för ett par dagar sedan på sociala medier att hans agent förhandlar med 3 eller 4 klubbar och att det hela kommer att stå klart i slutet av veckan. Mycket tyder på att Turan kommer att lämna för spel i England där både Chelsea och Manchester United vill betala spelarens utköpsklausul på 41 miljoner euro men inget är ännu klart. Spelarens agent Ahmet Bulut har tidigare dementerat att PSG ska vara ett alternativ och under natten till torsdag kom ännu ett uttalande som troligen fick de flesta att bli ännu mer fundersamma på spelarens framtid.

”Det stämmer inte att vi ska ha skrivit på några kontrakt med Barcelona, det är endast spekulationer. Vi har ingen kontakt med klubben och det enda jag kan säga är att Arda kommer att lämna Atlético, dock har vi inte bestämt oss för var han kommer att spela sin fotboll nästa säsong. Vi hoppas att ni kan vänta i ett par dagar till innan ni får reda på beslutet. Om Atlético och Barcelona skulle vara överens om en övergång skulle jag vara den första att vet om det” säger Bulut när han blir uppringd av RAC1 sent på onsdagskvällen.

SE ÄVEN: Försvarsstjärnan: ”Milan hade varit ett steg tillbaka”

SE ÄVEN: Officiellt: Roma värvar Falque

SE ÄVEN: Officiellt: Ilkay Gündogan förlänger med Borussia Dortmund

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply