Officiellt: Boruc stannar i Southampton

bet365

Polacken Artur Boruc satt med ett kontrakt som var på väg att löpa ut under den kommande sommaren och ryktades lämna Southampton. Under dagen blev det dock klart att man skriver ett nytt kontrakt med burväktaren, vilket binder Boruc till Saints i ytterligare två säsonger. 

”Jag är stolt över att tillhöra detta stora projekt. Som klubb tror jag att vi kan uppnå mycket under de två kommande åren och detta ser jag verkligen fram emot”, citeras Boruc av klubbens officiella hemsida. 

”Premier League är troligen den bästa ligan att spela fotboll i och detta har bevisats sedan min ankomst till Saints. Även vår nye tränare har förändrat mycket då vi spelar en helt annorlunda sorts fotboll numera. Spelstilen är mer effektiv och roligare att se som åskådare.”

Tränare Mauricio Pochettino är märkbart nöjd över kontraktsförlängningen.
”Artur förtjänar det verkligen och jag är mycket glad över förlängningen. Under tre månader har jag varit här och Artur visar verkligen hur viktig han är för laget. Med sin starka personlghet och modiga spelstil är det viktigt att hålla fast vid en sådan målvakt en längre tid.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply