Allsvenska elvan: Omgång 4

Bpelschemat är tight just nu i Allsvenskan, under onsdagen och torsdagen spelades hela omgången. Den bjöd på flera överraskningar och vissa konstaterande inför den fortsatta säsongen, det är nu förutsättningarna för guldstrid och bottenstrid börjar skapas. Här nedan följer den allsvenska elvan för omgång 4.

Målvakt: Robin Olsen (Malmö FF)

Backar: Marc Pedersen (Djurgårdens IF), Fredrik Liverstam (Halmstads BK), Filip Helander (Malmö FF)

Mittfältare: Christopher Telo (IFK Norrköping), Vlado Zlojutro (Östers IF), Alejandro Bedoya (Helsingborgs IF), Simon Thern (Malmö FF)

Anfallare: Tobias Hysén (IFK Göteborg), Robin Simovic (Helsingborgs IF), Kristian Haynes (Mjällby AIF)

Kommentar: Flera lag fortsätter att överraska som Öster och Mjällby, framförallt den orädda nykomlingen Öster där Andreas Thomsson verkligen lyckats få med sig sitt fjolår med Åtvidaberg till Öster än så länge. Malmö och Göteborg ångar på i toppen och lär vara två av de lagen som krigar om guldet till hösten, det ska mycket till för att de ska tappa det stabila spel med inledit med. Helsingborgs stora seger i Norrköping var ganska anmärkningsvärd eftersom det är inte är särskilt många lag som lyckas göra fyra mål som gäster på Nya Parken. Värt att notera i Stockholm är att Brommapojkarna är bäst i stan just nu eftersom Djurgården och AIK inte vunnit ännu. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply