Officiellt: Besegrade Leeds – fick sparken

Nottingham Forest har sparkat manager Sean O’Driscoll. Det bekräftar klubben nu på sin officiella hemsida, endast timmar efter att Championship-klubben tagit en meriterande 4-2-seger mot det klassiska laget Leeds United. Bakom beslutet står ägarna Fawaz Al Hasawi och Abdulaziz Al Hasawi som båda anser att klubben behöver en mer erfaren tränare vid rodret.

Ordförande Fawaz Al Hasawi säger: ”Vi kan inte tala mycket nog av Sean som människa. Han utnämndes vid en mycket svår tid för klubben och kan räkna sig själv som oturlig över att ha förlorat sitt jobb med laget endast en poäng ifrån topp-sex. Men vi har ett ansvar att se till att framtiden för den här fantastiska klubben med tanke på våra enorma ambitioner. Vi visste när vi köpte klubben i somras att det skulle ta tid för spelarna som vi köpte in att få det att lossna, men den processen har tagit en betydligt längre tid än vad vi förväntat oss.”

”Vi känner att vi har utvecklat en riktigt stark trupp av spelare, men att vi fortfarande söker efter en mer konsekvent form från lagets prestationen, där det understryks av det faktum att vi inte har vunnit mer än två matcher i rad i Championship den här säsongen. Och med januaris transferfönster som närmar sig, känner vi att det är rätt tid för att göra en förändring.

”Vi ska se till att ta in en ambitiös manager med erfarenhet från Premier League.”


 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply