Officiellt: Astrit Ajdarevic förlänger med Örebro SK

Officiellt: Astrit Ajdarevic förlänger med Örebro SK

Örebro och Ajdarevic överens – förlänger kontraktet

Under fredagen stod det klart att Örebro SKs stjärna Astrit Ajdarevic kommer att stanna i klubben då han skrivit på ett nytt kontrakt.

Den gångna säsongen blev det tio matcher för Astrit Ajdarevic Örebro SK och under den säsongshalva han spelat i klubben har det blivit två mål och nio assist. Nu har den offensive mittfältaren skrivit på för den kommande säsongen, något som tränaren Alexander Axén är väldigt nöjd med.

– Astrit har varit den spelare som stått högst upp på vår önskelista, säger tränaren Alexander Axén.

I somras skrev Ajdarevic på ett korttidskontrakt med klubben men nu är de båda parterna enade om att det blir ytterligare en säsong tillsammans.

– Astrit har varit den spelare som stått högst upp på vår önskelista. Jag är väldigt glad för att han ser ÖSK som det lag där han får störst möjlighet att ta ytterligare steg i sin utveckling, säger tränaren Alexander Axén till klubbens hemsida.

“Trivs otroligt bra”

25-åringen själv är väldigt nöjd över att ha förlängt.

– Jag trivs otroligt bra i ÖSK och Örebro. Här får jag spela fotboll på det sätt som passar mig bäst. Det sätt som tränarteamet jobbar på och att ÖSK satsar på att bygga något stort var också avgörande faktorer för mitt beslut. ÖSK är på helt rätt väg. Jag är fortfarande ung och har självfallet målet att på sikt ta mig till de stora ligorna. Jag vet att spel i ÖSK kommer att utveckla mitt spel ännu mer, något som är positivt både för ÖSK och mig, säger Ajdarevic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply