Tottenham vill förlänga med viktig trio

Tottenham vill förlänga med nyckelspelare

Efter 14 spelade matcher ligger Tottenham på femte plats i Premier League och har endast två poäng upp till lokalrivalen Arsenal på Champions League-plats.

Tottenham Hotspur har inlett säsongen på ett väldigt bra sätt. Man har endast förlorat en ligamatch på hela säsongen och har bland annat utklassat Manchester City med hela 4-1 hemma på White Hart Lane.  I den senaste omgången spelade man 0-0 hemma mot Chelsea och efter de positiva resultaten vill nu klubben förlänga kontrakten med tre av lagets viktigare spelare.

Enligt The Telegraph ska klubben ha börjat inleda förhandlingar om att förlänga kontrakten med tre A-lagsspelare. Spelarna som nämns är mittförsvararen Jan Vertonghen (28) samt de två mittfältarna Mousa Dembélé (28) och Nacer Chadli (26).

Pochettino hyllar Toby Alderweireld

Efter lagets fina inledning har tränaren Mauricio Pochettino berömt flera av lagets spelare, en av de är Toby Alderweireld som kom från Atlético Madrid inför säsongen. White Hart Lane-klubben betalade 11,4 miljoner und för spelaren som varit en av de bästa spelarna i laget och hjälpt klubben till den femteplats där de för tillfället ligger.

Pochettino som själv är en gammal mittback berömmer belgaren.

– Han har anpassat sig snabbt och har varit väldigt bra, både på och utanför planen. Våra scouter har jobbat bra och spelaren själv har varit väldigt bra. Vi hoppas att vi efter säsongen känner likadant som vi gör idag. Han är en en viktig spelare för oss och vi vet hur mycket han betyder, säger tränaren.

I ligaspelet har Spurs endast släppt in 11 mål denna säsong vilket har gjort att man endast ligger fyra poäng bakom ledande Manchester City inför helgens omgång.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365