Obiang kan bytas mot De Ceglie

Trots att Sampdoria inte sett särskilt starka ut under höstens gångna säsong, så är det en spelare som har övertygat – Pedro Obiang. Blucerchiatis 20-åriga spanjor har verkligen imponerat och i italiensk media har han klassats som en av Serie A:s bästa spelare, under 21 år.

Nyligen så uppgav den italienska tidningen Tuttosport, att Sampdorias ligarival Juventus, lär försöka värva över Obiang till Turin, för 5 miljoner euro (ungefär 46 miljoner svenska kronor) under januaris transferfönster.

Dock sägs Genuaklubben inte vilja släppa Obiang till Juventus, så länge man inte får den förre detta Siena-spelaren Paolo De Ceglie, i utbyte – en spelare som man länge haft ögonen på.

Andra klubbar som är intresserade av Sampdorias 20-åring uppges vara Premier League-klubben Manchester City, samt Neapelklubben och ligakonkurrenten SSC Napoli.
Något som dock talar emot detta är klubbens sportchefs tidigare uttalande om att Obiang inte kommer att lämna i januari.

”Det är en hel del italienska klubbar som är ute efter honom. Men oavsett så känns det inte troligt att han skulle lämna oss under nästa månad.”

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply