Obi Mikel: ”Fansen måste sluta hacka på Rafa”

bet365

Rafael Benitez får utstå kritik i nästan varje match från supportrarna, något defensiva mittfältaren John Obi Mikel har reagerat på. I helgens FA-cupmatch mellan Man United och Chelsea fick Rafa utstå enorm kritik från de tillresta bortafansen när han valde att byta ut Frank Lampard och Victor Moses, för att ersätta dem med Eden Hazard och Obi Mikel.

De bytena hjälpte dock Chelsea till att krossa Manchester United i andra halvleken och lyckades hämta upp ett tvåmåls-underläge med flera goda chanser att även avgöra matchen.

Nu hoppas Obi Mikel att fansen ska sluta att fokusera på Bentiz, utan istället fokusera på spelarna och fotbollen:

”Ibland hjälper det inte när fansen är missnöjda. När du tappar boll finns det en stor press. Det tillhör jobbet.” berättade nigerianen för Sky Sports.

”Fansen kommer för att se på fotbollen och vi har ett ansvar att betala tillbaka genom att spela bra. Det är något vi försöker göra varje match, ibland funkar det, ibland inte.”

”Jag har varit här i sju år nu dem är fantastisk och har alltid stöttat oss. Jag hoppas att det fortsätter säsongen ut.”

”Det är nu vi behöver dem som mest. Vi får hoppas att vi kan avsluta säsongen tillsammans. Chelseas fans har alltid varit bra och jag vet att dem kommer fortsätta att vara bra gentemot spelarna.”

Den andra halvleken mot Man U var fantastisk och Obi Mikel hoppas att laget kan fortsätta på samma bana resten av säsongen:

”Jag hoppas att vi kan fortsätta som vi gör nu men ibland är det svårt när säsongen nu ser ut som den gör.”

”Om du ser till förra årets lag, så gillade vi att ha mycket boll och spela offensivt. Vi gillade att utmana, ta sig förbi spelare och skapa chanser och det är precis vad vi gjorde i andra halvlek mot United.”

”Vi hoppas att den här matchen kan få oss in på rätt spår igen och fortsätta i den stilen resten av säsongen.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply