Nytt poängtapp för Milan

Clarence Seedorf har inte varit tränare i länge och han har säkerligen känt hur tufft det är att vara tränare i ett extremt underpresterande Milan. Under lördagskvällen skulle man ta emot Torino som har gjort en fin säsong hitills med vår svensk Alexander Farnerud i spetsen. Torino lyckades även att kriga med sig en pinne på San Siro när matchen slutade 1-1.

Det var gästerna som tog ledningen genom ett delikat nummer av Ciro Immobile. Han undvek offsiden och sprintade förbi Daniele Bonera innan han skruvade bollen i krysset med sin insida. Christian Abbiati hade ingen chans.

Bägge lagen hade varsin riktigt fin möjlighet innan halvtidsvilan. Robinho och Giampaolo Pazzini samarbetade, men man kunde inte riktigt få dit den. Alessandro Cerci serverade Farnerud som borde ha gjort 2-0, men hans nick gick över.

Milan skulle få sin kvittering fem minuter in efter vilan. Adil Rami och Sulley Muntari kombinerade innan Rami avlossade ett skott som styrdes kraftigt och in i mål.

Hemmalaget såg mycket piggare ut i andra halvlek och Robinho fortsatte att oroa men som vanligt hade han inte den agörande touchen i sig. Milan fick istället nöja sig med en pinne hemma mot Torino och parkerar nu på en niondeplats i Serie A.