Corgnet sköt St Etienne mot CL-plats

St Etienne gjorde klart med Benoit Tremoulinas under Transfer Deadline Day under gårdagen. Vänsterbacken var ligans kanske främsta för Bordeaux innan han stack till Dynamo Kiev. Nu var han dock tillbaka, men inte spelklar inför lördagens möte,  och skulle hjälpa St Etienne att nå en eftertraktad tredjeplats som Lille för tillfället innehar. Men via en 3-0-seger mot mittenlagert Valenciennes sätter St Etienne nu press på Lille.

1-0 kom inte förens på övertid i första halvlek. Lite studsar gick St Etiennes håll och bollen föll till Renaud Cohade via Benjamin Corgnet och den förstnämnde kunde få in bollen på något sätt bakom Nicolas Pennetau.

Corgnet hade en mycket fin match och gjorde ett mål i den 56e minuten efter en fin pass från Fabien Lemoine. Yohan Mollo avslutade sedan matchen genom att sätta din trean med mindre än fem minuter kvar att spela.

St Etienne är en poäng bakom Lille som dock har en match mindre spelad.