Nykomlingen skrällde mot Manchester City

Inför söndagens match såg det att vara en självklar vinst för Manchester City när man åkte till Wales och besökte Cardiff City. Fast stod upp bra, mycket bra. Den första halvleken var oerhört jämn, men det var det nederlagstippade hemmalaget som stod för de bästa målchanserna.

Det skulle dock dröja till den andra halvleken innan matchens första mål, då Edin Dzeko kunde prickskjuta in 1-0 till gästerna efter 52 minuters spel.

Cardiff skulle dock slå till med en minst sagt rättvis kvittering, då islänningen Aron Gunnarson dök upp på en retur från Joe Hart och kunde peta in 1-1 efter en timme.

Manchester City tog kommandot efter målet, men Cardiff var effektivare. Fraizer Campbell nickade in två hörnor till 2-1 och 3-1 i 79:e respektive 88:e minuten.

City skulle dock visa varför man fortfarande ska räkna med de, då man öste på rejält under tilläggsminutrarna. Sergio Agüero letade sig fram till ett flertal riktigt giftiga chanser, medan inhoppande Alvaro Negredo mycket vackert nickade in en reducering.

Nykomlingarna skulle dock hålla ut, och hela arenan var i extas när domaren blåste av matchen. Man hörde inte ens slutsignalen på grund av allt jubel från läktarna, och klart det ska vara det. David hade precis besegrat Goliat, den här gången genom att tillvara på sina fasta situationer på ett fullkomligt fenomenalt sätt.