Norska Premier League-ikonen: ”Vi köpte alltid sex”

Claus Lundekvam avslöjar vad Premier League-spelare har för sig

I tolv års tid spelade Claus Lundekvam Premier League-fotboll för Southampton. När han släppte sin självbiografi avslöjade han hur det alltid förekom köp av sexuella tjänster under resorna.

Vad de stora stjärnorna gör under all dötid på bortamatcherna har alltid varit ett mysterium som aldrig läckt ut till fullo. Att det spelas, dricks och liknande kan man gissa sig till, men den fullständiga sanningen har aldrig kommit fram. Men när Southampton-ikonen Claus Lundekvam släppte sin självbiografi avslöjade han vad som egentligen hände bakom kulisserna.
– Jag minns inte när jag köpte sex första gången. Inte när, inte var. Det har varit många gånger och allt flyter samman. Det hände antagligen när jag var i 20-årsåldern, på något träningsläger, är ett utdrag ur Lundekvams självbiografi ”En kamp till” där han förklarar sexhandeln som ständigt pågick.

Inte bara spelare som köpte sex

Lundekvam avslöjar också att det var långt ifrån bara spelarna som var inblandade i festandet, sexköpet och spelandet.
– Det hände på nästan alla resor, med landslaget, med Brann, med Southampton, och jag var verkligen inte ensam om det. 25 unga killar plus tränare, hjälptränare och diverse människor från administrationen – alla förstår ju var det sista stoppet går efter att den sista matchen på La Manga är spelad. Casino, strippklubb, bordell. Och alkohol, floder av alkohol.

– Kvinnor blir som Ferraris eller Mercedes – troféer. Jag kan inte visa upp dem på samma sett, det blir snarare en bekräftelse på att jag lyckats.

Ljög för att hjälpa lagkamrater

Den 40-faldiga norska landslagsmannen menar att det inte finns många fotbollsspelare som inte varit otrogna. Att hjälpa sina lagkamrater med lögner till deras fruar var också en vanlig grej som ”ingick” i jobbet.
– Genom åren har jag täckt upp för otaliga lagkamrater inför deras flickvänner och fruar, och ännu fler har täckt upp för mig – jag fick tidigt känslan av att det nästan är något som förväntas av dig som fotbollsspelare i Premier League – du är ingen riktig man annars.

Källa: Ekstrabladet

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365