bet365

Officiellt: Ola Toivonen till Sunderland

Svenske stjärnan till Premier League

Efter en tids rykte står det klart att Ola Toivonen lånas ut från Rennes till Sunderland under resten av den pågående säsongen.

Ola Toivonen är klar för spel i Sunderland för resten av säsongen, det bekräftar klubben på sin hemsida under fredagsmorgonen. Därmed lånas han ut från Rennes där han spenderade den gånga säsongen. Sejouren i Ligue 1 började väldigt bra där han gjorde flertalet mål under de första ligaomgångarna men med tiden började det gå allt sämre för den svenske landslagsmannen som nu vill prova lyckan i den engelska högstaligan. Totalt blev det 14 mål på 46 ligamatcher i den franska ligan och i landslaget har spelaren gjort 40 matcher.

Lagets tränare, Dick Advocaat uttrycker sig väldigt positivt om spelaren som han tidigare arbetat tillsammans med under deras tid i PSV Eindhoven.

– Jag jobbade med Ola i PSV så jag känner honom väldigt väl. Han är en landslagsspelare med en hel del erfarenhet och är en offensiv mittfältare som kan göra mål och är bra i luftrummet. Han kommer att bidra med något extra till vårt lag, säger holländaren om Toivonen som kan göra debut för det rödvita laget redan i helgen när man reser till Midlands för att möta Aston Villa Premier Leagues andra omgång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply