Nice visade upp sitt fulla register på Stade du Ray

Nice var det bättre laget från start och visade tidigt åt vilket håll de ville ha matchen. Till en början var de inte speciellt effektiva framför mål, men kom snart in i matchen. Kort innan den första halvlekens slut kom dock Nice-strikern Dario Cvitanich loss och gav sitt Nice ledningen.

Cvitanichs mål gav Nice självförtroende som fortsatte framåt och gick för fler mål. I den 59:e minuten kom matchens andra mål genom Renato Civelli. Nice kunde ostört spela ut i offensiven och vann tillslut med 5-0 efter ytterligare ett mål av Cvitanich och ett mål vardera från Valentin Eysseric och Didier Digard.

Imponerande insats av Nice som avancerar till en femteplats. Valenciennes är allt jämnt kvar i mitten av tabellen.