Nice imponerade på nytt i CL-fighten

Laget som det snackas om i Frankrike är Nice. Trots PSGs storvärvningar och framgång har det varit Nice från rivieran som överraskar. Med hjälp av små medel och egna produkter i form av Maupay och Bosetti har man klättrat till en fin fjärdeplats i tabellen. En seger idag mot Reims skulle innebära att man var en poäng från en CL-plats, som Marseille innehar för tillfället. En seger blev det även.

Hemmalaget saknade flertalet vitala spelare idag. Cvitanich, Pied, Fofana, Pentecote var några av namnen som var borta på grund av diverse skador. Ändå small det redan efter tio minuter. Man fick straff och fram klev Eysseric och smällde dit 1-0.

Nice kontrollerade matchen på ett strålande sätt. Med mod och självförtroende förde man matchen med hela 62 % i bollinnehav. Reims lyckades inte med att få ett skott på mål under hela matchen. Så bra är Nice för tillfället.

Tvåan skulle också komma då Bautheac slog en fin hörna som mittbacken Civelli nickade in. 2-0 till Nice och man närmar sig nu topptrion på allvar i Ligue 1.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply