Mållöst i underhållande toppmöte

Eintracht Frankfurt låg på en oväntad fjärdeplats inför matchen på Mage Solar Stadion mot Freiburg. Kanske än mer oväntat var att hemmalaget låg på femte plats inför matchen och där en seger skulle innebära att man gick om Frankfurt. Matchen var välspelat, men resultatet visade inga mål i matchen.

Redan efter 12 minuter fick succéyttern Stefan Aigner ett mål bortdömt för offside. Bortalaget pressade på bra och Aigner hade ett bra läge till men kunde bara träffa burgaveln. Frankfurt spelade en makalös fotboll i första halvlek, både offensivt och defensivt. Freiburg kom inte ens nära Trapp i målet. Trots det stod det 0-0 i halvtid.

Freiburg började äta in sig i andra halvlek och kunde äntligen få skott på mål via Guede. Hemmalaget fick hopp och med kvarten kvar var man nära. Max Kruse skakade av sig Zambrano, men hans skott räddades av utrusande Trapp. Flum hade även en nick med ett par minuter som räddades på mållinjen efter en hörna, men ineffektiviteten var stor.

Överraskningslagen bjuder därför in Hamburg och Mainz i kampen om den eftertraktade fjärdeplatsen som innebär Champions League-spel.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply