Nice accepterar Aston Villas bud på Jordan Amavi

Uppges betala nio miljoner pund för försvararen

Premier League-klubben Aston Villa närmar sig en värvning av franske vänsterbacken Jordan Amavi. Enligt uppgifter ska nu Ligue 1-klubben Nice accepterat ett bud värt nio miljoner pund för ytterbacken.

Vi kan snart få se den franske U21-landslagsmannen Jordan Amavi i Premier League. Fransmannen som till vardags spelar som vänsterback i ligue 1 för franska klubben Nice, har länkats under sommaren till den engelska klubben Aston Villa. Dagens uppgifter från Daily Mail hävdar att ett genombrott skett i förhandlingarna mellan klubbarna.

Värvar vänsterbacken för nio miljoner pund?

Enligt deras uppgifter ska nämligen ett bud ha accepterats av Ligue 1-klubben från Aston Villa till ett värde på nio miljoner pund. Tabloiden rapporterar även att det förmodligen inte kommer bli några större bekymmer för Tim Sherwood och resten av klubben att nå en överenskommelse med spelaren gällande de personliga villkoren.

Spelaren som tidigare har länkats ihop med Arsenal och som ses som ett potentiellt namn för Frankrikes landslag i hemma-EM nästa sommar, ser nu ut att vara på väg till Premier League. Noterbart är att Aston Villa tidigare förstärkt defensiven med tidigare Manchester City-backen Micah Richards på fri transfer och därtill även värvat mittfältaren Idrissa Gueye för nio miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply